Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
Igalo
Vise Informacija

Igalo

Igalo, gradić koji pripada opštini Herceg Novi, od kojeg je udaljen svega 3km, jedan od slikovitih gradića jadranske rivijere. Igalo se nalazi u podnožju planine Orjen, i u ovom mestu živi nešto više od 3.500 stanovnika. Ovo malo mestašce posebno je poznato kao centar zdravstvenog turizma, zahvaljujući  lekovitim svojstvima igaljskog blata, pa je Blatna plaža jedna od onih koju svakako treba obići. Osim što je najveća u ovoj regiji, Blatna plaža je i peščana i važi za plažu banjskog tipa zbog lekovitih svojstava peska. U krugu od 5 km nalaze se neke od  najatraktivnijh plaža ove regije: Kraljičina plaža,  plaža Rafaelo – nasuta peskom, plaža Jahting kluba itd. Plaže su, uglavnom, javne i uređene. Šetalištem Pet Danica, Igalo je povezan sa Herceg Novim, u kojem se nalazi jedan od najlepših starih gradova u ovom delu Jadrana i manastir Savine.

U samom Igalu nalazi se veliki broj ugostiteljskih objekata svih vrsta, supermarketa, prodavnica i ostalih sadržaja koji vaš odmor mogu učiniti prijatnijim.

You don't have permission to register