Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
Vise Informacija

Hotel Red Tower 3* – Nikiana – Lefkada

Lokacija:. Nalazi se na 3 km od Nidrija i 14 kilometara od Lefkade. Ovaj luksuzni hotel smešten je u selu Nikiana, 100 m od male privatne plaže, koji postavlja nove standarde u hotelijerstvu.

Sadržaj hotela: restoran, recepcija, bazen, kafe i snek bar pored bazena, besplatan Wi-Fi je dostupan u zajedničkim prostorijama, parking je besplatan u okviru objekta, ležaljke i suncobrani kraj bazena su besplatni, igralište za decu,

Sadržaj promo sobe: lociran u prizemlju isto kao i standardna soba sa pogledom na dvorište, francuski ležaj ili dva standardna ležaja i jedan pomoćni, krevetac za bebe (na zahtev), povr[ine od 19-23 m2. Smeštaj je namenjen za maksimalno tri odrasle osobe ili tri odrasle osobe i jedno dete.

Sadržaj standardne sobe sa pogledom na dvorište: smeštene su na gornjim spratovima, francuski ležaj ili dva standardna ležaja i jedan pomoćni ležaj, površine od 19-23 m2. Smeštaj je predviđen za najviše tri odrasle osobe ili tri odrasle osobe i jedno dete.

Sadržaj superior sobe: većina soba nudi pogled na more, a neki pogled na dvorište, francuski ležaj ili dva standardna ležaja i sofa ležaj ili pomoćni ležaj, krevetac za bebe (na zahtev), površine od 19 do 23 m2. Smeštaj je namenjen za maksimalno tri odrasle osobe ili tri odrasle osobe i jedno dece.

Sadržaj family suite: zasebna spavaća soba i dnevni boravak sa sofa ležajima, sa pogledom na more, krevetac za bebe (na zahtev), površine od 35m2. Smeštaj je namenjen za maksimalno 4 odrasle osobe ili četiri odrasle osobe i dva deteta.

 

 • Uključeno

 • Uključeno

  3*
  Hotel
 • Uključeno

  2*
  4*
  5*
  Akva park
  All Inclusive
  All Inclusive Light
  Avio-tura
  Bansko
  Borovec
  Budva
  Bugarska
  Čanj
  Crna Gora
  Dobre Vode
  Druge pogodnosti:
  Grčka
  Hoteli na plaži
  Italija
  Kasandra - Halkidiki
  Kiten
  Lido di Jesolo
  Najam apartmana
  Nesebar
  Noćenje-doručak
  Ohrid
  Pamporovo
  Pet Friendly
  Petrovac
  Polupansion
  Pomorie
  Premium All Inclusive
  Privatan smeštaj
  Pun pansion
  Rafailovići
  Rimini
  Sitonija - Halkidiki
  Sozopol
  Srbija
  Suncev Breg
  Šušanj
  Sveti Vlas
  Tip usluge:
  Ultra All Inclusive
  Vila
  Vile - apartmani
  Wellness & Spa
  Zimovanje
  Zlatni Pjasci

Lokacija

Ostavite komentar:

Destinacija
Ishrana
Odnos cene i kvaliteta
Opšti utisak
Prevoz
Smeštaj

Da automatski obračunate total cenu i vidite raspoloživost, popunite polja ispod. Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!
You don't have permission to register