Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
Poklon vaučeri

Potreban vam je originalan
poklon?

Možda imamo rešenje za vas!
Svi mi želimo da našim dragim osobama priredimo one posebne trenutke za pamćenje i učinimo ih posebnim! Kada biramo poklone često nam se čini i da smo iscrpili sve ideje, da smo im poklonili sve zanimljive i originalne poklone kojih smo mogli da se setimo. BIlo je tu, sigurni smo, i onih željenih i praktičnih i uobičajenih poklona, za sve one važne i lepe dane… I sada je vreme za još jedan!
S tim u vezi, predlažemo vam da darujete najdragoceniji poklon – uspomene i vreme. Darujte uspomenu koja će se prepričavati godinama!

Poklonite im putovanje!

Svaki lep trenutak je važan, a putovanjem ga možete i produžiti. Bilo da je u pitanju rođendan, venčanje ili medeni mesec, Dan zaljubljenih, godišnjica braka, 18.rođendan, završetak studija ili odlazak u penziju, tu smo da Vam pomognemo u izboru i realizaciji vašeg iznenađenja! Ovo poklon-putovanje  svojim dragima, možete pokloniti sami ili udruženim snagama sa svojim prijateljima. U svakom slučaju pozitivan efekat iznenađenja neće izostati!

Poklon vaučer za putovanje

Šta će Deda Mraz vašim dragim osobama ostaviti ispod jelke?

Mi predlažemo da to bude poklon od srca, začinjen ljubavi i maštom! Neka to bude dar koji će im doneti najlepše uspomene i trenutke u novoj godini.

Bezbroj je opcija u igri i mi se nadamo da ćemo ovoga puta biti dobar Deda Mrazov pomoćnik.

Pogledajte neki od naših predloga: 

poklon vaucer putovanja

Divan dan

Divan dan postaće još lepši kada srećnom dobitniku/dobitnici predvidite još predivnih dana uz pomoć vašeg dara za odabir savršenog poklona.

Nakon otvaranja ovog poklona verujemo da će rođendanska torta postati još slađa!

Ove vaučere najčešće biraju ona veća i manja društva koja žele da zajedničkim snagama uvećaju efekat iznenađenja i svojom idejom obore s nogu rođendanka.

poklon vaucer putovanja

Novi veliki početak 

Iako učenju nikada nema kraja, momenat završetka bilo kog nivoa obrazovanja zaista jeste važan trenutak.

Ne zaboravite da na putovanjima takođe puno učimo, a najviše o sebi! Zato je putovanje savršen poklon za ovu priliku.

Bilo da ste ponosni mama i tata, baka i deka ili deo družine koja je preskakala stepenike zajedničkim snagama, sigurni smo da srećni dobitnik neće ostati imun na ovu ideju, a da će mu najdragocenije od svega biti da te srećne trenutke podeli sa vama.

Krenite u još jednu avanturu – zajedno!

A, od kuma – PUTOVANJE!

Kakav zaokret, zar ne? U svakom slučaju, ne morate biti kum da biste poklonili ovo Ljubavno putovanje!

Predlažemo vam da organizujete društvo i obezbedite novopečenim golupčićima najdragocenije trenutke koje će pamtiti čitavog života.

Zamislite kada jednom, u dalekoj budućnosti, listaju svoje fotografije i prisete se svog medenog meseca i ideje da iim njihovi dragi ljudi poklone dar od neprocenjive vrednosti… Jer samo se uspomene ne mogu pokvariti, zar ne?

Dobra stvar sa uspomenama je što, poput vina, sa vremenom postaju sve bolje i lepše. Zato odgovorno tvrdimo da ovom poklonu s vremenom vrednost raste. 💕

poklon vaucer putovanja

Jubileji vredni divljenja

Svi ti veliki i mali, srebrni i zlatni dani nanizani u nisku proteklih godina vrednih divljenja.

Kada su na repertoaru ovako bitni brojevi, prijatelji i deca, često i partneri, vrlo rado odlučuju se za ovaj dar.

Kada se odlučujete o izboru destinacije za ovu priliku savetujemo sledeće: izaberite mesto koje je bilo posebno važno za ovaj par ili ispunite neostvarenu želju drugoj strani – partneru – i ovo putovanje provedite u mestu iz njegovih/njenih snova.

Vreme je za uživanje!

Konačno je došlo vreme za vas! Hobiji, knjige, prijatelji i putovanja!

Za ovu vrstu poklona najčešće se odlučuju kolektivi i firme koje žele da svojim kolegama prirede zaista prelepo i veliko iznenađenje!

Verujte nam, ovaj poklon je izvan svih očekivanja!

Često postavljana pitanja

Gde možemo da kupimo ovaj vaučer?

Poklon vaučere možete kupiti u našoj poslovnici u Leskovcu, u Bulevaru Oslobođenja 76. Dobrodošli! 🙂 Ukoliko niste odavde vaučer možemo dostaviti poštom ili e-mailom.

Da li je moguće naručiti vaučer on-line?

Apsolutno! Vaučer dostavljamo u pdf-u na vašu e-mail adresu.

Koliko vremena je potrebno za izradu vaučera?

Za izradu vaučera potreban nam je jedan dan.

Kako funkcioniše odabir poklon vaučera?

Potrebno je da, najpre, odaberete vizuelnu formu vaučera koja vam se najviše dopada.

Nakon toga dogovaramo sa vama da li želite da odredite nominalni iznos vaučera (iznos u novcu) ili želite da izaberete konkretno putovanje (jednodnevni izlet, letovanje, zimovanje, vikend u banji, posetu metropoli…). 

Da li će nosilac vaučera moći da na uplaćeni iznos doda željenu sumu?

Da, nosilac vaučera će moći da na već uplaćeni iznos doda željenu sumu ukoliko se odabrano putovanje ili iznos ne uklapa u njegove/njene želje i zamisli.

Da li postoje posebni uslovi korišćenja vaučera?

Da, uslovi korišćenja poklon vaučera su sledeći:

  1. Poklon vaučer glasi na određeno putovanje, ili na određeni iznos novca i u tom slučaju korisnik poklon vaučera može birati aranžman.
  2. Korisnik poklon vaučera koji je na određeni iznos novca, može birati aranžman u organizaciji agencije Bravotoursili u organizaciji  druge agencije koja ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Bravotours.
  3. Poklon vaučer može se iskoristiti u vremenskom periodu od godinu dana
  4. U slučaju da je osoba kojoj je poklon vaučer namenjen sprečena da u predviđenom vremenskom periodu isti iskoristi, poklon vaučer može ustupiti na korišćenje drugoj osobi, i u tom slučaju korisnik poklon vaučera je dužan da o tome obavesti agenciju Bravotoursuz pisani zahtev koji će podneti agenciji lično, putem pošte ili e-mail poruke.
  5. Poklon vaučer nije moguće menjati za novčanu protivvrednost.
  6. Poklon vaučer ne može biti sredstvo plaćanja za usluge samo prevoza, međunarodnog zdravstvenog osiguranja, troškova izrade vize, kao i drugih usluga koje nisu predviđene odabranim aranžmanom.
You don't have permission to register