Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
Single Post
hoteli sa najlepsom novogodisnjom dekoracijom

Najzanimljiviji hoteli sveta: Hoteli sa najlepšom prazničnom dekoracijom

Dok se tokom čitave godine utrkuju i trude da svojim gostima prirede što bolji ugođaj, hotelijeri tokom prazničnih dana dobijaju još zahtevniji zadatak oličen u kreiranju jedinstvene, svetlucave i tople praznične atmosfere koja odiše srećom i nadom u nove lepe početke. Zato tokom novogodišnjih i božićnih praznika hoteli širom sveta postaju scena za odigravanje zimske čarolije. Pogledajte kako izgledaju hoteli sa najlepšom novogodišnjom i prazničnom dekoracijom i zamislite neku lepu putničku želju!

1 Hotel Sacher 5*, Beč

Osim što je lociran u samom istorijskom jezgru Beča i prenosi prefinjenu atmosferu bečkog duha, hotel Sacher 5* obavezna je tačka za sve putnike i sladokusce, jer samo ovde možete probati čuvenu Sacher tortu koja se prirpema po originalnom receptu.
Hotel Sacher 5* jedan je od najstarijih hotela u Beču, otvoren još 1876. godine, od kada svake godine iznova, osmišljava i priprema prazničnu atmosferu koja odiše toplinom, dobrodošlicom, elegancijom, i specifičnom atmosferom 19. veka.

hoteli sa najlepsom novogodisnjom dekoracijom

2 Hotel Ritz 5*, London 

Svetlucav i hladan, London tokom novogodišnjih prazničnih dana postaje još magičniji. Smešten u neposrednoj blizini Bakingemske palate, hotel Ritz 5* u Londonu tokom božićnih i novogodišnjih praznika rekreira atmosferu edvardijanskog doba s početka 20. veka. Raskošno ukrašena novogodišnja jelka, svetlucavi ukrasi od kristala, kamini i pucketanje vatre, božićne zvezde, i po koja imela koja najavljuje ljubav… 🙂 I čini se da je sve spremno za početak novogodišnjeg bala.

hoteli sa najlepsom novogodisnjom dekoracijom

3 Plaza Athénée 5*- Dorchester Collection, Pariz

U neposrednoj blizini Jelisejskih Polja, nalazi se jedan od najluksuznijih hotela Pariza, hotel Plaza Athénée 5*. Sa skrivenim unutrašnjim dvorištem i jedinstvenim konceptom visećih bašta, piano i kristalnim dvoranama, balkonima sa kojih se pruža jedan od najlepših pogleda na Ajfelov toranj, hotel Plaza Athénée 5* jedinstven je i po svojoj novogodišnjoj dekoraciji u kojoj je glavni junak, pored jelke, crveni medvedić Gustav.

hoteli sa najlepsom novogodisnjom dekoracijom

4 The Peninsula Paris 5*, Pariz

Nakon izložene raskošne novogodišnje jelke u Galerie Lafayette, lako bi se moglo zaključiti da Parižani itekako vole novogodišnje praznike. Zato se na našoj listi najlepše dekorisanih hotela nalazi još jedan pariski hotel, čija džinovska i bajkovita novogodišnja jelka zaista oduzima dah. Hotel Peninsula 5* u Parizu prostor svog lobija oplemenjuje dekoracijom koja priziva duh doma, sa posebno pripremljenim programima za decu.

hoteli sa najlepsom novogodisnjom dekoracijom

5 The Peninsula Čikago 5*, Čikago

Još jedna raskošna novogodišnja jelka iz kolekcije The Peninsula 5* hotela, nalazi se u Čikagu. Kao i u Parizu, novogodišnju jelku u Čikagu krase Krcko Oraščić, mednjaci, Robin i irvasi, dočaravajući motive novogodišnjih bajki.

hoteli sa najlepsom novogodisnjom dekoracijom

6 Hotel Roosevelt 5*, Luzijana, Nju Orleans

Evo jednog hotela čije će vas dekoracija predstavljena u brojkama oduševiti. 🙂
Naime, hotel Roosevelt 5* u svom lobiju izlaže ukupno 44 novogodišnjih jelki i još:
  • 135,572 svetlećih lampica,
  • 1.014 metara (ili oko 1 km) svetlucavih grančica i
  • 2,200 kristalnih ukrasa
Hotel takođe svake godine priređuje i dečju Čajanku sa medvedićima, na kojoj se susreću sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima.

hoteli sa najlepsom novogodisnjom dekoracijom

7 Hotel Four Seasons Lion Palace 5*, Sankt Peterburg

Za sam kraj naše liste najlepše dekorisanih hotela, biramo jedan inspirisan prestonicom zime, Sankt Peterburgom. Hotel Four Seasons Lion Palace 5*, smešten je u istorijskom delu Peterburga, među zidinama devetnaestovekovne carske palate, gde ovaj duh još uvek aktivno vlada.
Ipak, znajte da je novogodišnja dekoracija na ulicama Peterburga jednako raskošna i čarobna kao i ovde. Iako oštra, zima u Petrogradu ipak predstavlja najlepše godišnje doba. Božićni vašari, kuvano vino, sneg, balet, i novogodišnji ukrasi na sve strane, zaista su savršeni način da doživite pravu atmosferu ruske zime i po koju epizodu iz čuvenih romana u punom sjaju.

hoteli sa najlepsom novogodisnjom dekoracijom

A ako spadate u one retke ljubitelje zime, pročitajte i članak o čudesnom Hotelu od Leda! 🙂 

Koji hotel je vaš favorit? 🙂 Pišite nam u komentarima! 

Ostavite komentar:

You don't have permission to register