Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Terme Olimia

Vise Informacija

Terme Olimia

Terme Olimia nalaze se na reci Sutla u jednom najočuvajih ekoloških predela Slovenije. Lekovita svojstva termalne vode u Termama Olimia dokazala su se kroz višedecenijsku upotrebu u terapeutske svrhe tokom banjskog lečenja. Najnovija istraživanja su pokazala da je olimska termalna voda takođe pogodna za piće.

Prirodni lek Termi Olimia je blago radioaktivna termalna voda temperature 30–37°C, koja sadrži magnezijum, kalcijum i hidrogen-karbonat. Crpimo je iz bunara (vrela) dubine do 520 m na području kampa Natura i termalnog parka Aqualuna. Na izvoru dostiže temperaturu od 24° do 44° C. Temperatura u bazenima (OrhideliaTermalijahotel BrezaAqualuna) postiže se mešanjem vode iz pojedinačnih bunara.

Termalna voda Termi Olimia ima pozitivan uticaj na smanjenje negativnih efekata na zdravlje koji su posledica stresa, pratioca savremenog načina života. Kupanje u termalnoj vodi smanjuje napetost u mišićima, povećava prokrvljenost tkiva i ravitalizuje i ojačava imuni sistem tela:

  • Kretanje u termalnoj vodi smanjuje napetost mišića, povećava pokretljivost, jača snagu mišića i ublažava bolove.
  • Pospešuje prokrvljenost tela i time ubrzava metabolizam i izlučivanje toksina.
  • Termalna voda Termi Olimija deluje antiinflamatorno i bakteriostatno.
  • Na kožu deluje blagotvorno, pre svega na hronične kožne bolesti.
  • Plivanje u termalnoj vodi oslobađa endorfin – hormon sreće.
You don't have permission to register