a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Pretpraznični Rim

Vise Informacija

Organizator: Bravotours Leskovac, Licenca: OTP 357/2020. Kat. A25

PRETPRAZNIČNI RIM

6 dana/3 noći – autobusom

 

1.DAN (12.04.2020. NEDELJA): LESKOVAC – NIŠ – BEOGRAD – RIM

Polazak autobusa iz Leskovca u 11:00h sa parkinga Železničke stanice, iz Niša u 12:00h, iz Beograda u 16:00h, iz Novog Sada u 17:00h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim usputnim pauzama radi odmora grupe i graničnih formalnosti.

2.DAN (13.04.2020. PONEDELJAK): RIM

…Dolazak u Rim oko podneva. Smeštaj grupe i kraći odmor. U popodnevnim satima, odlazak do istorijskog jezgra grada i razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: odlazak do jednog od najlepših i najpoznatijih trgova u Rimu – Španskih stepenica. Ove, najlepše stepenice na svetu, broje čak 135 stepenika, vode do još jednog prelepog kvarta u Rimu odakle se pruža pogled na grad. Potom,  nastavljamo šetnju do Fontane di Trevi, najelepše barokne fontane na svetu u koju se dnevno ubaci čak 3.000 eura u novčićima. Fontana je visoka gotovo 26 m i jedno je od najpopularnijih mesta u Rimu. Slobodno vreme za slikanje i bacanje novčića (pazite šta želite jer se želje stvarno ostvaruju! Provereno!). Nastavak šetnje dalje, do Panteona – starog rimskog hrama posvećenog svim bogovima, kratko zadržavanje i odlazak do Piazze Navona, jednog od najlepših i najvećih trgova u Rimu na kome se nalazi fontana  Četiri reke koju je za ovaj nekadašnji Dominicijanov stadijum, izradio čuveni skulptor Bernini. Slobodno vreme za sladoled, jer na ovom trgu možete pronaći neke od najboljih sladoledžinica u gradu. Slobodno vreme. Okupljanje grupe. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN (14.04.2020. UTORAK) : RIM

Doručak. Okupljanje grupe i nastavak razgledanja večnog grada u pratnji vodiča: Crkva Svetog Petra u Lancima, u kojima se čuvaju čuvene hrišćanske relikvije, lanci u kojima je Sveti Petar bio okovan, kao i jedna od najpoznatijih Mikelanđelovih statua – Mojsije. Koloseum, Forum Romanum, Palatin, Circo Maximo, Kapitolin, Palata Venecija. Slobodno vreme ili fakultativno – odlazak do dvorca D*Este u Tivoliju, jedinstvenog primera renesansne arhitekture i italijanskog vrta koji se nalazi na UNESCO-voj listi svetske kulturne baštine. Božanstveni park koji podseća na price o začarnim vrtovima, vodoskoci, fontane samo su neki od pejzaža koji će ovog popodneva zaokupiti vaš pogled i prirediti mu svojevrsno uživanje. Okupljanje grupe. Povratak u Rim. Noćenje.

4.DAN: (15.04.2020. SREDA): RIM – NAPULJ – POMPEJA – RIM

Doručak. Okupljanje grupe u 7:00 h, i polazak na fakultativni izlet do Napulja i Pompeja. Celodnevni izlet, u pratnji vodiča kroz jedan od najvećih arheoloških lokaliteta u Italiji. Čuvena priča o Pompeji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Usled katastrofalne erupcije vulkana koja je zadesila ovaj grad i njegove stanovnike čitavo naselje bilo je prekriveno pepelom i lavom, skriveno od postojanja. Njegovim otkrivanjem omogućeno je da se rekonstruiše život starih Rimljana tog doba. Danas u Pompejima možete videti kako su izgledali rimski trgovi, ulice, kakve su sisteme koristili za signalizaciju, pešačke prelaze i kišne uslove… Možemo zaviriti i u mnogobrojne stanove i vile i saznati kako su to ovde živeli Rimljani, u šta su verovali I kako su uređivali svoje životne prostore. Pompeji predstavljaju svojevrsnu vremensku mašinu koja nas vraća u prošlost i opominje o sili prirode. Dolazak u Napulj u centralnu pešačku zonu. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Povratak u hotel u kasnim večernjim satima. Noćenje.

5.DAN: (16.04.2020. ČETVRTAK) RIM – VATIKAN – RIM …

Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme ili fakulativni izlet do Vatikana – Vatikanski muzeji, Sikstinska kapela – čuvena Mikelanđelova tavanica i Bazilika Svetog Petra. Nakon obilaska najmanje države na svetu, povratak u centar grada i slobodno vreme do 19:30h, kada je planiran polazak ka Srbiji. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe i graničnih formalnosti…

6.DAN: (17.04.2020. PETAK) … BEOGRAD – NIŠ – LESKOVAC

… Dolazak u Novi Sad i Beograd oko podneva, u Niš i Leskovac u popodnevnim satima.

 • Prevoz turističkim autobusom visoke turističke klase na datoj relaciji prema programu. / TV, VIDEO, DVD, MP3, KLIMA/.
 • Smeštaj u hotelu 3* u Rimu, na bazi tri noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama.
 • Panoramsko razgledanje Rima u pratnji vodiča
 • Razlgedanja prema programu putovanja
 • Troškove organizacije putovanja i pratioca grupe.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje: za odrasle osobe – 1.080 dinara, za decu do 18 god. – 721 dinar, za osobe starije od 70 god. – 2.162 dinara.
 • Fakultativne izlete.
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 70 €.
 • Individualne troškove koji nisu predviđeni programom.
 • Izlet do Vile D*Este u Tivoliju – 25€
 • Izlet do Napulja i Pompeje (sa ulaznicom) 45 €.
 • Izlet do Vatikana (sa ulaznicom) 40€.
 • Cena aranžmana je izražena u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
 • GOTOVINSKI – uplata u celosti prilikom prijave za putovanje ili uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.
 • ODLOŽENO – 30% prilikom prijave, ostatak u jednakim mesečnim ratama, najkasnije do 20.05.2020, isključivo uz deponovanje čekova ili kreditnom karticama Banca Intesa.
 • Platnim karticama isključivo u agenciji Bravotours.

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put ili do popune predviđenih kapacite

– Minimalni broj putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 30 osoba. Izlete je moguće realizovati i sa manjim brojem prijavljenih putnika uz korekciju cene.

– U slučaju promenena na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

SMEŠTAJ/ARANŽMAN
NAČIN PLAĆANJA

Rezervacija je konačna uplatom avansa ili celokupnog iznosa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se menjati naknadno.
KORISNIK je u obavezi da fakturisani iznos uplati ORGANIZATORU putovanja najkasnije u roku od 3 dana ili datuma naznačenog na avansnom računu, u suprotnom organizator će rezervaciju smatrati NEVAŽEĆOM.


VAŠA NAPOMENA:
VAŽNO!

 • Molimo proverite važnost Vaših putnih isprava, naročito dečije pasoše!
 • Za ulaz u zemlje EU potrebno je da putna isprava važi 90 dana nakon povratka sa putovanja.


PREVOZ
VRSTA PREVOZA: OSIGURANJE: MESTO POLASKA: DATUM POLASKA/POVRATKA: ODRASLI: DECA do 12g.
AUTOBUSAVIONBRODSOPSTVENI PREVOZ OSIGURANJE


PRIJAVA ZA PUTOVANJE
R.BR PREZIME I IME PUTNIKA: DAT. ROĐ.: BR.PASOŠA: TELEFON FIKSNI MOBILNI: MESTO I ADRESA STANOVANJA:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

*Molimo Vas upišite podatke svih putnika.

*Ukoliko Vam je potrebno međunarodno zdravstveno osiguranje
molimo Vas obeležite u koloni za koje putnike želite.

e-mail:


,

You don't have permission to register