a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Joga leto u Sivoti

Vise Informacija

JOGA LETO U SIVOTI

Početak sunčanog septembra rezervisali smo kao idealnu priliku za odmor i kupanje u tirkizu i suncu uz odmarajuću jogu koja će osloboditi vaše telo i um od nagomilanog stresa. Predviđeno je da ovaj kurs bude prilagođen kako početnicima i onima koji se prvi put susreću sa jogom tako i iskusnim vežbačima uz neopterećujući tempo rada.

Vreme održavanja programa: 06.09-16.09.2019.

Polazak autobusa: 05.09.2019.

Lokacija: Sivota

Organizator: Bravo tours i sertifikovana instruktorka joge: Aleksandra Grgov

Tempo održavanja: jednom ili dva puta dnevno, uz izlazak ili zalazak sunca, zavisno od odabira polaznika, u trajanju od 1,5 h. Instruktor će objasniti varijacije za svaku asanu kako bi izašli u susret različitim nivoima i kako bi svi imali koristi od časa.

Dodatna oprema: Prostirka za jogu koju obezbeđuje učesnik.

Smeštaj:

Vila Fontana se nalazi u centralnom I mirnom delu Sivote, na 100m od glavnog šetališta i pešačke zone uz more. Od najbliže plaže Galikos Molos, udaljena je 450m. Smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu. Lepo opremljene i uređene sobe, prostrano dvorište sa svim sadržajima za uživanje u društvu porodice i prijatelja, divno osmišljeni prostor za sedenje i uživanje u hladu, prednosti su koje će vaš odmor u Sivoti upotpuniti i obezbediti vam apsolutno uživanje i beg od gužve i vreve užarenih gradova. Higijenu u studijima i apartmanima gosti održavaju sami, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

Dodatne informacije o vili možete pronaći ovde.

Preporučujemo da se prijavljujete zajedno sa svojim saputnicima istovremeno. Na licu mesta moguće je organizovanje fakultativnih izleta: krstarenja brodićem do čuvene plaže Plava laguna, ostrva Paksos i Antipaksos, jednodnevni izlet do ostrva Krf. 

  • Najam studija/apartmana za 10 noćenja/11 dana, autobuski prevoz, usluge predstavnika agencije i troškove organizacije.

Turističku taksu u iznosu od 0,5 eur po apartmanu/studiju dnevno koja se plaća na licu mesta, međunarodno zdravstveno osiguranje i individualne troškove.

REZERVACIJE:

Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja.

Započeti način plaćanje ne može se menjati naknadno.

 NAČIN PLAĆANJA:

-Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA AD. BEOGRAD na dan uplate, u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34.

-Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.

-Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu)  do 10.11.2019. god. deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.

-Kreditnim karticama isključivo u TA “BRAVOTOURS”  Leskovac.

-Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

-U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

Lokacija

Σύβοτα 461 00

Ostavite komentar:

Destinacija
Ishrana
Odnos cene i kvaliteta
Opšti utisak
Prevoz
Smeštaj

You don't have permission to register