a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Poklon vaučeri

– Originalan poklon –

POKLON VAUČER ZA PUTOVANJE! 

Ukoliko želite da dragoj osobi darujete uspomenu koja će se prepričavati godinama, sve što je potrebno jeste da nam se obratite. Svaki lep trenutak je važan, a putovanjem ga možete samo produžiti. Bilo da je u pitanju rođendan, venčanje ili medeni mesec, Dan zaljubljenih, godišnjica braka, 18.rođendan, završetak studija ili odlazak u penziju, tu smo da Vam pomognemo u izboru, a ovakvo iznenađenje svojim dragima, možete prirediti sami ili udruženim snagama sa svojim prijateljima.

Za Vas smo pripremili poklon vaučere koje možete kupiti kod nas ili ga jednostavno naručiti preko e-maila (vaučer bismo u tom slučaju poslali poštom).  Za izradu poklon vaučera, potreban nam je najviše jedan dan.

Vrednost poklona određujete Vi!  Vaučeri se mogu ispisati na iznos, ili možete izabrati putovanje (letovanje, zimovanje, vikend u banji, posetu metropoli), sve u skladu sa Vašim zahtevima.

 

Uslovi korišćenja Poklon vaučera

  1. Poklon vaučer glasi na određeno putovanje, ili na određeni iznos novca i u tom slučaju korisnik poklon vaučera može birati aranžman.
  2. Korisnik poklon vaučera koji je na određeni iznos novca, može birati aranžman u organizaciji agencije Bravotoursili u organizaciji  druge agencije koja ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Bravotours.
  3. Poklon vaučer može se iskoristiti u vremenskom periodu od godinu dana
  4. U slučaju da je osoba kojoj je poklon vaučer namenjen sprečena da u predviđenom vremenskom periodu isti iskoristi, poklon vaučer može ustupiti na korišćenje drugoj osobi, i u tom slučaju korisnik poklon vaučera je dužan da o tome obavesti agenciju Bravotoursuz pisani zahtev koji će podneti agenciji lično, putem pošte ili e-mail poruke.
  5. Poklon vaučer nije moguće menjati za novčanu protivvrednost.
  6. Poklon vaučer ne može biti sredstvo plaćanja za usluge samo prevoza, međunarodnog zdravstvenog osiguranja, troškova izrade vize, kao i drugih usluga koje nisu predviđene odabranim aranžmanom.
You don't have permission to register