a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Top 5 najlepših plaža 5 Jonskih ostrva!

Top 5 najlepših plaža 5 Jonskih ostrva!

Grupa Jonskih ostrva skriva neke od najlepših plaža čitave Grčke. Bujna vegetacija, kristalno čisto more i italijanski šmek u tipičnom grčkom pejzažu, mentalitetu i tradiciji predstaviće vam najbolje od Grčke kao svetske turističke destinacije koja se već godinama nalazi u top 5 turističkih destinacija sveta.

Pogledajte najelpših 5 plaža pet Jonskih ostrva!

1Plaža Mirtos – Kefalonija

Mirtos je najpoznatija plaža Kefalonije koja se nalazi na gotovo svakom turističkom propagandnom materijalu koji predstavlja Grčku. Široka i dugačka peščana plaža i nadrealno tirkizno more na prvi pogled u oku posmatrača izazivaju čuđenje i divljenje lepoti kakvu samo priroda može da stvori. Do plaže Mirtos dovešće vas krivudavi put koji će pred vama otkrivati nesagledive plave morske površine. Takođe, ovde ćete moći i da iznajmite ležaljke i suncobran, uživate u osvežavajućem naspitku u kantini na plaži i celodnevnom plivanju u tirkizu. 

2 Plaža Kathisma – Lefkada

Kathisma ili kupanje u čistom tirkizu. Kada pogledate u ovu nestvarno plavu boju poželećete da Lefkada postane vaša drugi dom. Uređena plaža sa suncobranima i ležaljkama do koje se može doći automobilom ili bilo kojim drugim prevoznim sredstvom najuređenija je plaža ostrva. Savršeno sitan, mekani i gotovo beli pesak i nestvarne nijanse tirkizne boje odišu duhom egzotičnih dalekih mesta.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Plaža Navaggio – Zakintos

Možemo reći da se je čitava regija Jonskih ostrva proslavila zahvaljujući jednoj jedinoj fotografiji ostrva Zakintos i čuvene plaže Navaggio. Do ove plaže dolazi se isključivo morskim putem, pa vam preporučujemo da jedan dan svog letovanja posvetite ovom izletu. Plaža je neuređena, pa ne zaboravite da ponesete sve što bi vam moglo biti potrebno za celodnevni boravak na plaži.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

4 Voutoumi – Antipaskos

Ostrva Paksos i Antipaksos nalaze se jedno prekoputa drugog čuvajući izvanredne lepote netaknute prirode Jonskih ostrva. Ova dva ostrvceta čest su izbor putnika koji letuju u okolini i koji zadivljeni tirkizom Jonskog mora hrle da vide još. Voutoumi je jedna od najpoznatijih peščanih i organizovanih plaža na istoku Antipaksosa gde možete plivati između ogromnih stena i pećina ili uživati u plićaku na samoj plaži.

5 Gidaki – Itaka

Itaka je mnogima, možda, poznatija iz priča koje nas sećaju na čuveno Odisejevo putovanje. Kada dođete na ovo božanstveno ostrvo želećete da upoznate svaki njegov pedalj. Najlepši momenat u proputovanju Itakom jesu nezaobilazni izleti brodićima kojima ćete doći do najlepših plaža Itake koje su dostupne samo morskim putem. Gidaki je jedna od najpoznatijih plaža Jonskog mora, nalazi se u odseku stene i nijanse tirkizno-zelenih boja koje se pretapaju u odsjaju sunca, goleti i bujne vegetacije ostaviće vas bez daha!

 

[/vc_column_text]

Koju biste od ovih plaža najpre posetili? 🙂 Pišite nam u komentarima! 

Ostavite komentar:

You don't have permission to register