a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
j

Sve plaže Sivote

Sve plaže Sivote

Sivota je jedno od najrazuđenijih letovališta kopnenog dela Jonske obale. Zbog specifičnih odlika reljefa često je upoređuju sa Karibima. Još jedna specifičnost Sivote jeste i neverovatan broj plaža u okolini koje vam daju mogućnost da svaki dan budete na drugoj plaži!

Pogledajte zašto je Sivota savršen izbor za ljubitelje aktivnog odmora i ostrvske atmosfere!

1 Galikos Molos 

Prva u nizu plaža o kojima ćemo govoriti jeste Galikos Molos koja se često predstavlja kao gradska plaža ovog mesta. Galikos Molos je gradska plaža u Sivoti koja je uređenom pešačkom stazom, Stazom Ljubavi, povezana sa centrom mesta i šetalištem uz luku. Peščana plaža sa krupnijim kamenčićima nalazi se u prirodnoj hladovini eukaliptusovog drveća i na ovoj plaži nalazi se i kafić u prirodnoj hladovini u okviru kojeg možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, dok je drugi deo plaže obezbeđen za slobodno korišćenje gde možete koristiti sopstvene suncobrane. Sa plaže Galikos Molos pruža se divan pogled na pošumljeno ostrvce prekoputa, Agios Nikolaos i odavde možete posmatrati umirujuće plovidbe belih jedrilica koje plove u daljini vraćajući se sa svojih kratkih morskih avantura.

sivota, sivota plaze, sivota mesto, sivota

2 Zeri

Plaža Zeri prva je plaža koja se nadovezuje na plažu Galikos Molos. Do plaže Zeri možete doći i prečicom, pešaka sa plaže Galikos Molos, a do plaže možete doći i automobilom ili motorom i parkirati se u blizini. Šljunkovito-peščana, Zeri plaža nalazi se u maloj uvali u kojoj je smešten i divan kafić Zeri beach u okviru kojeg možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Sa Zeri plaže imaćete pogled na Galikos Molos i ostatak mesta. Takođe, ovde možete iznajmiti i brodić koji će vas odvesti na neke od najlepših i kopnom nedostupnih plaža, pa je celodnevno uživanje u moru i suncu sigur

no!

Ostavite komentar:

You don't have permission to register