a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
j

Izleti koje u Sivoti ne smete propustiti!

Izleti koje u Sivoti ne smete propustiti!

Sivota predstavlja izvanrednu stratešku tačku za obilazak Jonske regije kako kopnenim tako i morskim putem. Neposredna bllizina Jonskih ostrva: Krf koji se nalazi prekoputa Sivote, Lefkade koja je od Sivote udaljena nekih 110 km, i mala ostrva Pakos i Antipaksos smeštena u čistom tirkizu, samo su neki od dobrih razloga da Sivota bude vaš ovogodišnji izbor za letnji odmor.

Da li ste očarani tirkizno kristalnim vodama Grčkih ostrva? Onda ovaj izlet ne smete propustiti!

1Paksos i Antipaksos

Celodnevni izlet do čarobno plavih ostrva Paksos i Antipaksos nezaobilazna su tačka kada letujete u Sivoti. Na izlet ka ostrvima krećemo iz luke u Sivoti. Na putu ka ostrvima napravićemo kratku pauzu kako bismo posetili Laku, mali slikoviti gradić i severnu luku Paksosa.U Laki pravimo pauzu za fotografisanje divnih ostrvskih prizora i uživanje u duhu ostrvske atmosfere, a svoje putešestvije nastavljamo dalje, ka zapadnom delu Paksosa gde ćemo videti čudesne Plave pećine  koje će vas sigurno ostaviti bez daha.

Potom dolazimo do manjeg ostrva Antipaksos i tačke Voutomi, gde će naš brod pristati i gde nas čeka plivanje u čistom tirkizu! Nakon kupanja u ovom divnom delu Jonskog mora, vreme je da nastavimo dalje, vratimo se na Paksos i posetimo glavnu lugu Gajos. Ovde ćemo napraviti dužu pauzu kako biste imali dovoljno vremena za ručak u nekom od restorana ili individualno razgledanje i otkrivanje grada.

Ne zaboravite: kremu za sunčanje, kupaći, peškir, fotoaparat, vodu i užinu.  

2 Krf – duh Venecije u Grčkoj

Krf je drugo najveće ostrvo u grupi Jonskih ostrva! Kosmopolitska atmosfera u kombinaciji sa specifičnim tradicionalnim duhom ostrva jesu odlike ovog lepog ostrva koje ćete sigurno poželeti da posetite još koji put! Božanstvena Kerkira sigurno će vas oduševiti duhom i atmosferom grada, dok će Srpska kuća i ostrvo Vido biti posebna emotivna tačka ovog ostrva.

Turisti u blizini Liston palate.

3 Ostrva Sivote

Vodimo vas na najlepše i njatirkiznije plaže čitave regije! Male, gotovo privatne plaže koje daju fantastične mogućnosti za ronjenje, plivanje ili uživanje u suncu samo su neke od atraktivnih tački ovog izleta. Brodićem obilazimo mala ostrvca koja stoje nasuprot Sivote i posećujemo njihove čuvene plaže Pisinu – Plavu lagunu i Diapori. Osim toga posetićemo i jednu pećinu, govoriti o istoriji sela i upoznati vas sa najlepšim panoramama Sivote.

Ne zaboravite: duks ili tanju jaknu za plovidbu brodićem, dosta vode, užinu, kupaći kostim i fotoaparate jer ćete želeti da uhvatite svaki pogled na tirkiz.

sivota, sivota plaze, sivota mesto, sivota

 

Ostavite komentar:

You don't have permission to register