Hotel Regnum 5*


 

 

Organizator: “BRAVOTOURS” Leskovac – Licenca OTP 223 od 11.02.2010. god.

BUGARSKA ZIMA 2018/2019.


HOTEL REGNUM 5* – BANSKO

Hotel Regnum je udaljen od gondole 400m.

SADRŽAJ HOTELA: zatvoreni bazen, bazen za decu, spa centar (sauna, parno kupatilo, đakuzi, tursko kupatilo, solarijum, teretana, prostorije za masažu i kozmetičke tretmane), zatvoreni aqua park, klizalište, noćni klub, lobi bar, nargile bar, restoran, konferencijska sala, menjačnica, sef na recepciji, suvenirnica, frizerski i salon lepote, skijarnica, bilijar, stoni tenis, igraonica, parking na otvorenom (besplatan), zatvoreni parking (uz doplatu), besplatan WI-FI u celom hotelu.

SADRŽAJ EXECUTIVE APP: dva standardna ležaja ili francuski ležaj u spavaćoj sobi, dvosed na razvlačenje u dnevnoj sobi, mala kuhinja (za pripremu toplih napitaka i tosteva), mini-bar, telefon, sat TV, sef, kupatilo, fen, pojedini sa terasom. Predviđeni za smešaj minimalno dvoje odraslih, a maksimalno dvoje odraslih i dvoje dece do 11 god. ili tri odrasle osobe. Pojedini sa pogledom na planinu (MV).

SADRŽAJ EXECUTIVE DELUXE APP: luxuzniji i moderniji nameštaj, dva standardna ležaja ili francuski ležaj u spavaćoj sobi, dvosed na razvlačenje u dnevnoj sobi, mala kuhinja (za pripremu toplih napitaka i tosteva), mini-bar, telefon, sat TV, sef (besplatno), kupatilo, fen, pojedini sa terasom. Predviđeni za smešaj minimalno dvoje odraslih, a maksimalno dvoje odraslih i dvoje dece do 11 god. ili tri odrasle osobe. Pojedini sa pogledom na planinu (MV).

SADRŽAJ GRAND DUPLEXA: dve spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuskim ležajem, u dnevnom boravku trosed na razvlačenje, mala kuhinja (za pripremu toplih napitaka i tosteva), mini-bar, telefon, sat TV, sef (besplatno), kupatilo (pojedini imaju dva kupatila), fen, pojedini sa terasom. Predviđeni za smeštaj minimalno četvoro odraslih, a maksimalno četiri odrasle osobe i dvoje dece do 11 god. ili 5 odraslih osoba. Pojedini sa pogledom na planinu (MV).

SADRŽAJ GRAND SUPERIOR DUPLEXA: dva povezana executive apartmana, dnevni boravak sa dva sofa ležaja na razvlačenje i dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila. Predviđeni su za smeštaj minimalno četvoro odraslih, a maksimalno četiri odrasle osobe i dvoje dece do 11 god. ili 5 odraslih osoba.  Pojedini sa pogledom na planinu (MV).

SADRŽAJ KING DUPLEXA: dnevni boravak, dve odvojene spavaće sobe, kuhinja (za pripremu toplih napitaka i tosteva), mini-bar, telefon, sat TV, sef (besplatno), dva kupatila, fen, terasa sa pogledom na planinu Pirin. Predviđeni su za smeštaj četvoro odraslih. 

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj smeštajnoj jedinici na bazi sedam polupansiona
– Boravišnu taksu
– Korišćenje saune, parnog kupatila, bazena, turskog kupatila, đakuzija, teretane, prevoz do gondole
– Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Obaveznu doplatu za novogodišnju večeru po ceni od 80 eur za odrasle i 40 eur za decu od 11 do 17 godina, i 20 eur za decu od 6-11godina u restoranu “Regnum” za smenu od 30.12.2017., ili u restoranu “Bosfor” po ceni od 100 eur za odrasle, 50 eur za decu od 11 do 17 godina, i 25 eur za decu od 6-11 godina.
– Troškove UNIQA medjunarodnog zdravstvenog osiguranja u iznosu od:
– 1.620 din za skijaše od 18 do 70 god
– 1.081 din za skijaše do 18 god
– 1.081 din za odrasle od 18 do 70 god.- rekreativci
– 721 din za decu do 18 god – rekreativci
– Individualne troškove koji nisu predvidjeni programom

PREVOZ:
– Prevoz turističkim autobusom (klima, tv, audio i video oprema) 

– Polazak iz Beograda u 21h dan uoči smene sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” (bivši sportski centar 25. Maj) na Dorćolu. 
– Polazak iz Niša sa pumpe „Gazprom“ preko puta motela Nais/parking ispred marketa DIS.
 CENA POVRATNE KARTE ZA POLASKE IZ BEOGRADA 50 EUR PO OSOBI ,A ZA POLASKE IZ NIŠA 40 EUR PO OSOBI.
 CENA KARTE U JEDNOM PRAVCU IZ BEOGRADA 30 EUR, IZ NIŠA 25 EUR.
– Doplata za izbor određenog sedišta 1.000,00 po sedištu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
– Cene su izražene u EUR a plaćanje se vrši ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

– Gotovinski –  uplata u celosti prilikom rezervacije ili uplata akontacije prilikom rezervacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak zaduženja najkasnije 10 pre početka aranžmana.
 Rezervacije sa popustom su konačne uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak zaduženja najkasnije do navedenog datuma. 
– Odloženo – uplata akontacijeu iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu) do 10.03.2019. uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.
– Platnim karticama isključivo u agenciji Bravotours.
– Kreditnim karticama Banca Intesa na 6 jednakih mesečnih rata, a najkasnije do 10.03.2019.
– Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se menjati naknadno.

Pdf ikonica nova

 

Klikom na ikonu možete preuzeti kompletan program putovanja u pdf formatu.

 

ski-ikonica

 

Klikom na ikonu možete preuzeti CENOVNIK SKI USLUGA u pdf formatu. 

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA BRAVOTOURS-a USAGLAŠENI SA YUTA STANDARDIMA.