O Bravotours-u


O Bravotours-u

Turistička agencija Bravotours počela je sa radom 28.06.1994. godine sa vizijom g-dina Miodraga Spasića da osnuje malu porodičnu firmu. 

Svih ovih godina na čelu sa osnivačima i stručnim timom, koji je uvek  pun novih i svežih ideja, Bravotours se potvrđuje kao uspešan organizator Vaših turističkih zahteva.

Naš domen poslovanja je isključivo vezan za turizam. 

Postali smo  turoperator koji organizuje letovanja, zimovanja, grupna putovanja u zemlji i inostranstvu, đačke ekskurzije.

U toku svog poslovanja Bravotours beleži stalni razvoj i uspehe a kod svojih klijenata i poslovnih saradnika izgradio je veliko poverenje.

Veoma uspešno funkcioniše i avio šalter kao i posredovanje u prodaji turističkih aranžmana svih renomiranih turističkih agencija u Srbiji. U svom voznom parku Bravotours ima i moderan turistički autobus MAN  (48+2 sedišta).  Iza nas je veliki broj pređenih kilometara a ispred nas neke nove vizije… 

Bravotours poseduje licencu za organizovanje turističkih putovanja OTP 223/2010 od 11.02.2010. godine i stalna je članica poslovnog udruženja turističkih agencija Srbije -YUTA i grupacije za dečiji i omladinski turizam.

Bravotours tim se i ove godine potrudio da pripremi kvalitetnu ponudu po veoma povoljnim cenama. Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo ostvariti saradnju  i ljubiteljima dobrih putovanja omogućiti neprikosnoveni užitak.

 

 

Primetićete da o kvalitetu smeštajnih kapaciteta i visokim higijenskim standardima itekako vodimo računa da poseduju sve neophodne elemente za prijatan odmor naših gostiju.

Najljubaznije Vas molimo da pogledate našu internet prezentaciju i da se za sve dodatne informacije, bez oklevanja, javite na sledeće brojeve telefona:

+381 16 244 222, 243 448, 233 800, 233 801

Fax: +381 16 233 802 i 244 222

 

Vaš Bravotours