Paralija leto 2019.


paralija

PARALIJA je jedno je od najposećenijih letovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Nalazi se u oplasti Pijerija  na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp, na 70 kilometara  od Soluna . Ovo letovalište nudi sve što je neophodno za nezaboravno proveden odmor ali istovremeno i provereno dobar provod.

Paralija je pod uticajem mediteranske klime, plaža je  prekrivena zlatno žutim peskom, koji je izuzetno mekan i beo bez trunke šljunka. Ulaz u more je postepene dubine pa je kao letovalište izuzetno  pogodno za malu decu i neplivače.

Paralija je zasigurno jedno od najtraženijih mesta za letnji odmor, baš zbog ovakvih sadržaja za odmor a i za zabavu. Prvenstveno je idealno mesto za tinejdžere i mlade ljude željne provoda. Veliki broj  diskoteka,  kafića, barova duž obale, restorana gde možete uživati  u specijalitetima grčke kuhinje i karakterističnom  grčkom vinu recina. Ljubiteljima  kupovine, Paralija  nesebično nudi bogati bazar raznolike robe, od suvenira do odevnih predmeta od kože i krzna, nakit i sve to po povoljnim cenama. U prodavnicama rade ljubazni i predusretljivi trgovci, u restoranima i barovima pričljivi i uvek raspoloženi konobari i u uglavnom svi govore srpski jezik.

 

 

Paralija – vile/hoteli u ponudi:


 

 hellas-kockicaHOTEL APP HELLAS

 

Hotel appartman “Hellas” nalazi se u centralnom delu Paralije na oko 150 m od plaže. Hotel je renoviran i sadašnjim svojim izgledom i komoditetom odgovara modernim zahtevima gostiju.

Opširnije…


paralia leto 2015, paralia apartmani cene, paralia semestaj cene

VILA ZISKOS 

Vila se nalazi u centru Paralije, u šetališnoj zoni a na samoj obali mora. U svom sastavu ima trokrevetne i četvorokrevetne studie od kojih su neki sa pogledom na more.

Opširnije …