Rouda Bay 3* – Mikros Gialos


 

Hotel Rouda Bay 3* – Mikros Gialos – Lefkada

Lokacija: u mestu Mikros Gialos, hotel je smešten na jednoj od najlepših plaža na Lefkadi, plaži Poros, na 15km od Nidrija i 32km od grada Lefkasa.

Sadržaj hotela: recepcija, wi-fi, prostorija za odlaganje prtljaga, parking (besplatno), rent-a-car (uz doplatu), mini market u neposrednoj blizini hotela, restoran, taverna, bazen, ležaljke kraj bazena –besplatno, bar na bazenu, hotelska plaža – korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži uz doplatu.

Junior suite: površine oko 28m², namenjene za smeštaj najviše 4 osobe – dvoje odraslih i dvoje dece (francuski ili dva standardna ležaja + sofa na razvlačenje), pogled na more, čajna kuhinja, SAT TV, klima uređaj.

Studio: površine oko 30m², idealna za porodice, namenjene za smeštaj najviše 4 osobe – dvoje odraslih i dvoje dece (francuski ili dva standardna ležaja + sofa na razvlačenje), pogled na baštu i zaseban izlaz u baštu, čajna kuhinja, SAT TV, klima uređaj.

Apartman: površine oko 44m², sa odvojenom sobom sobom za spavanje, sa pogledom na baštu ili more, namenjena za smeštaj 2-5 osoba, (francuski ležaj ili dva standardna ležaja + 2 sofe na razvlačenje), čajna kuhinja, SAT TV, klima uređaj.

Usluga: najam.

Website: www.roudabay.gr

Gps: 38.640008, 20.694910

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!