Konaki 2* – Ligia


Hotel Konaki 2* – Ligia – Lefkada

Lokacija: u mestu Ligia, na oko 1km od grada Lefkade. Hotel je udaljen od mora 350m.

Sadržaj: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), lobi bar, restoran, prostorija za odlaganje prtljaga, parking (besplatno), wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatno), otvoreni bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani kraj bazena (besplatno), bar na bazenu, igralište za decu, teretana (besplatno), teniski tereni (korišćenje uz doplatu), masaža (uz doplatu). Pogodan i za osobe sa invaliditetom.

Sadržaj standardne sobe: površine oko 21m², namenjena za smeštaj najviše tri osobe (dva standardna ili jedan francuski ležaj + sofa na razvlačenje), sa pogledom na baštu hotela, telefon, SAT TV, frižider, klima uređaj, mogućnost dodavanja kreveca za bebu.

Sadržaj superior sobe: površine oko 21m², namenjena za smeštaj 2-3 osobe (francuski ili dva stadardna ležaja + pomoćni ležaj), sa pogledom na baštu hotela, telefon, SAT TV, frižider, klima uređaj, mogućnost dodavanja kreveca za bebu. Za razliku od standardnih soba, superior sobe su renovirane i modernije uređene.

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto).

Website: www.hotelkonaki.com

Gps: 38.795746, 20.716728

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!