Portes beach hotel 4* – Nea Potidea


Hotel Portes Beach 4* – Nea Potidea – Kasandra

Lokacija: Hotel Portes Beach se nalazi na samoj plaži.

Sadržaj hotela: Recepcija, WI-FI, lekar, menjačnica, taverna, bar na bazenu, organizovani besplatni prevoz od Nea Mudanje do Nea Potidee (svakim danom, sem vikendima), parking, servis za pranje veša, rent-a-car (uz doplatu), glavni restoran (za doručak i večeru), glavni bar, bazen za odrasle, bazen za decu, baby sitting – na zahtev uz doplatu, dečije igralište, hotelska plaža sa suncobranima, ležaljkama, tuševima, kabinama za presvlačenje i centrom za sportove na vodi, odbojka na plaži, teniski teren (uz doplatu – osim za korisnike usluge all-inclusive), teretana, sauna (uz doplatu) , diskoteka, zlatara, mini market, animacija. Hotel se sastoji od glavne zgrade i još osam dvospratnih bungalova. Hotel je renoviran 2012.godine.

Sadržaj soba: klima uređaj, tv, WI-FI, sef-uz doplatu, frižider, fen, komarnik.

Eco soba: povšine oko 25m², predviđena za smeštaj 2-4 osobe – dvoje dece i dvoje odraslih (francuski ležaj i sofa na razvlačenje). Promo sobe smeštene su u donjem nivou glavne zgrade, i neke od soba nemaju terasu.

Standardna soba: površine oko 25m², predviđena za smeštaj 2-4 osobe (dva standardna ležaja ili jedan francuski ležaj i sofa na razvlačenje). Sve standardne sobe imaju terasu.

Usluga: polupansion ili all inclusive

All inclusive uključuje: doručak, ručak i večera (švedski sto), užina, vegetarijanski meni, lokalna akoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj, dva puta nedeljno tematske večeri u glavnom restoranu, korišćenje teretane, časovi aerobika, akvabika, korišćenje teniskog terena i terena za stoni tenis, odbojku na plaži, pikado, ležaljke i suncobrani na plaži. besplatan bus prevoz vikendom do Nea Mudanje i Nea Potidee,

Način plaćanja: 50% avansa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

Website: www.portesbeach.com

GPS: 40.214112, 23.319079

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!