Petrino suites 3* – Afitos


 

Petrino Suites 3* – Afitos – Kasandra

Lokacija: Petrino suites se nalaze 1km od plaže.

Sadržaj hotela: lobby, WI-FI u zajedničkim prostorijama, restoran, otvoreni bazen, bar na bazenu, bazen za decu,  dečije igralište, besplatan parking, mini market u blizini hotela.

Sadržaj soba: telefon, TV, frižider, klima uređaj. 33 različito uređenih soba.

ECO room: površine oko 30², namenjena za smeštaj dve do tri osobe (francuski ležaj ili dva standardna + pomoćni ležaj). Nalazi se u prizemlju.

Junior suite: površine oko 30m²,na dva nivoa, u donjem se nalazi dnevni boravak, na gornjem soba za spavanje, sa pogledom na bazen ili baštu.  Namenjena za smeštaj 2-4 osobe (francuski ležaj + sofa).

Senior suite: površine oko 40m², na dva nivoa, luksuzniji od Junior suite-a, namenjen za smeštaj najviše osobe (francuski ležaj + sofa).

Two bedrooms family suite: površine oko 60m², na dva nivoa, sa dve sobe za spavanje. Namenjen za smeštaj najviše 4 osobe. Smešten u prizemlju, u blizini bazena.

Deluxe flat suite: površine oko 40m², sa privatnom baštom u kojoj se nalazi i džakuzi. Namenjena je za smeštaj 2-4 osobe (francuski ležaj + sofa).

Deluxe suite (Masionette): oko 40m², kombinovano dnevni boravak i soba za spavanje na dva nivoa, namenjeno za smeštaj 2-3 osobe (francuski ležaj + sofa).

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak švedski sto, večera meni)

Website: www.petrino-hotel.gr

Gps: 40.107225, 23.425963

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!