Pallini beach 4* – Kalitea


Hotel Pallini Beach 4* – Kalitea – Kasandra

Lokacija: Hotel Pallini Beach 4* je udaljen od plaže 10m. Hotel je smešten na istočnoj obali Halkidikija, udaljen je od Kalitee 2km.

Sadržaj hotela: recepcija, room-service, WI-FI, bar, kafić, restoran, lift, soba za odlaganje prtljaga, menjačnica, bioskop na otvorenom, otvoreni i zatvoreni bazeni, bazen za decu, ležaljke i suncobrani na bazenima i plažama (korišćenje ležaljki i suncobrana na bazenima je uključeno u cenu, dok se na plaži korišćenje naplaćuje 7eur po danu), animacija za decu, mini dečji klub, dečje igralište, tertana, teniski tereni, tereni za odbojku na plaži, teren za košarku, aerobik i joga, stoni tenis, pikado, bilijar, sportovi na vodi, spa centar, salon lepote, sauna, masaža, TV sala, večernja animacija, parking, servis za pranje veša, suvenirnica, mini market.

Sadržaj soba: telefon, satelitska TV, WI-FI, sef, frižider, fen, peškiri, krevetac (bez doplate, na upit), terasa.

Standardne sobe: površine 20-25m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa).

Apartmani sa bočnim pogledom na more: površine oko 50m², sa dve odvojene prostorije od kojih je jedna dnevni boravak a druga soba za spavanje.

Usluga: polupansion (švedski sto)

Website: www.pallini-beach.gr

Gps: 40.060486, 23.459866

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!