Palladium 3* – Kriopigi


Hotel Palladium 3* – Kriopigi – Kasandra

Lokacija: Hotel Palladium 3* je udaljen 600m od plaže, 2 km od centra Kriopigija, 3km od Kalitee.

Sadržaj hotela: Recepcija, WI-FI, restoran, bar, otvoreni bazen, bazen za decu, bar na bazenu, džakuzi, tereni za tenis (uz doplatu), košarku i odbojku, stoni tenis, igralište za decu, parking. Organizovani prevoz od hotela do plaže i centra Kriopigija! 

Sadržaj soba: klima uređaj, frižider, sateltska TV, telefon, sef (uz doplatu), fen.

Standardna 1/2 ili 1/3 soba: u zavisnosti od broja osoba, ove sobe predviđene su za smeštaj najmanje dve, a najviše četiri osobe (u dvokrevetnoj sobi: francuski ležaj ili francuski ležaj i pomoćni krevet/sofa; u trokrevetnoj sobi: francuski ležaj i standardni ležaj, ili francuski ležaj i standardni ležaj + sofa na razvlačenje ili kreveti na sprat). Površine od 20-28m².

Usluga: polupansion ili all inclusive (švedski sto).

All inclusive usluga uključuje: doručak (7:30 – 10:00h), ručak (13:15 – 14:30h), večera (19:30 – 21:00h), raznovrsni lagani obroci i užina u baru na bazenu (11:00 – 23:00), pića u restoranu za vreme obroka (lokalno pivo, vino, sokovi, brandy, ouzo i voda – neograničeno), pića u baru (sokovi, bezalkoholna pića, čaj, lokalno pivo, vino, alkoholna pića, kokteli), korišćenje terena za košarku, šah na otvorenom, stoni tenis, vaterpolo, ležaljke i suncobrani pored bazena.

Website: www.hotel-palladium.gr

Gps: 40.053455, 23.463208

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!