Naias 3* – Hanioti


Hotel Naias 3* – Hanioti – Kasandra

Lokacija: Hotel Naias se nalazi na samoj plaži, okružen zelenilom, idealan izbor za porodice sa decom.

Sadržaj hotela: Hotel se sastoji od dve zgrade, stari deo na samoj plaži, i novi deo preko puta ulice. U sklopu hotela je recepcija, lobi, lift, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, a la cart restoran, bar, wi-fi u zajedničkim prostorijama besplatno, internet ugao (uz doplatu), dvorrište, igralište za decu, otvoreni bazen, bazen za decu,  bar na bazenu, bar na plaži, ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), room service, perionica, rent a car, organizovanje ekskurzija.

Sadržaj studija: francuski ležaj ili dva standardna, sofa na razvlačenje, kuhinja, tv sat, klima uređaj, telefon, terasa sa garniturom za sedenje, komarnik, kupatilo, sef (uz doplatu), krevetac za bebe (na zahtev). Nalaze se u novom delu hotela, i predviđeni su za smeštaj maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece.

Sadržaja apartmana: francuski ležaj ili dva standardna ležaja u sobi za spavanje, sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, kuhinja, tv sat, klima uređaj, telefon, terasa sa garniturom za sedenje, komarnik, kupatilo, sef (uz doplatu), krevetac za bebe (na zahtev). Predviđeni su smeštaj maksimalno četiri odrasle osobe ili dvoje odraslih i troje dece.

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (švedski sto).

Website: www.naiashotel.gr

Gps: 40.002700, 23.571246

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!