Macedonian Sun 3*


Hotel Macedonian Sun 3* – Kalitea – Kasandra

Lokacija: Hotel Macedonian Sun se nalazi 300 m od plaže, u mirnom okruženju, iznad hotela Athos Palace i Pallini Beach, 1,5 km od Kalitee.

Sadržaj hotela: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), restoran, a la cart restoran, bar, otvoreni bazen, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani pored bazena besplatno, ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu 5 eur za set, parking besplatno.

Sadržaj standardne sobe: francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj, TV sat, telefon, klima uređaj, sef, terasa, kupatilo, fen, krevetac za bebe (na zahtev). Sobe su površine oko 22 m2, sa pogledom na bazen ili dvorište. Predviđene su za smeštaj dvoje odraslih i dvoje dece, ili troje odraslih i jedno dete.

Sadržaj apartmana: dnevni boravak, spavaća soba,  TV sat, telefon, klima uređaj, sef, terasa, kupatilo, fen, krevetac za bebe (na zahtev). Predviđeni za smeštaj maksimalno četvoro odraslih. 

Usluga: polupansion (švedski sto)

Website: www.macedoniansun.gr

Gps: 40.060132, 23.457763

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!