Ikos Oceania 5* – Nea Mudanja


Hotel Ikos Oceania 5* – Nea Mudanja – Kasandra

Lokacija: Hotel Ikos Oceania 5* se nalazi na samoj plaži. Hotelski kompleks zauzima površinu od 42 ara, i od centra Nea Mudanje udaljen je 1km.

Sadržaj hotela: Recepcija, bar, restoran, kafić, taverna, prostorija za odlaganje prtljaga, lift, WI-FI, parking, room –service, servis za pranje veša, menjačnica, suvenirnica, mini market sala za konferencije, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, ležaljke na bazenima, bar na otvorenom bazenu, bazen za decu, hotelska plaža, ležaljke na plaži, bar na plaži, mini klub za decu, dnevna I večernja animacija za decu, igralište za decu, teretana, teniski teren, odbojka na plaži, bilijar, stoni tenis, aerobik, joga, sportovi na vodi, spa centar, salon lepote, solarijum, sauna, parno kupatilo, hamam, masaža, džakuzi, frizer.

Sadržaj soba: klima, sef, satelitska TV, telefon, frižider, mini bar,aparat za tople napitke, fen, peškiri, wi-fi, DVD/CD player, krevetac (po potrebi), terasa.

1/2 soba: površine 30m², može da primi dve odrasle osobe i jedno dete. Kupatilo sa kadom i tuš kabinom. Opremljena terasa sa fantastičnim pogledom na more.

Junior Suite: površine 35m², u istoj prostoriji nalazi se soba za spavanje i dnevni boravak. Mogu se smestiti dve odrasle osobe i tri deteta ili tri odrasle osobe i jedno dete. Kupatilo sa kadom i tuš kabinom. Opremljena terasa sa fantastičnim pogledom na more.

Suite: površine 48m², mogu se smestiti dve odrasle osobe i dva deteta ili tri odrasle osobe i jedno dete. Dve odvojene prostorije od kjih je jedna za spavanje a druga dnevni boravak. Kupatilo sa kadom i tuš kabinom. Opremljena terasa sa fantastičnim pogledom na more.

Deluxe Suite: površine 55m², mogu se smestiti dve odrasle osobe i dva deteta ili tri odrasle osobe i jedno dete. Dve odvojene prostorije od kjih je jedna za spavanje a druga dnevni boravak. Kupatilo sa kadom i tuš kabinom. Opremljena terasa sa fantastičnim pogledom na more.

Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak, užina, ručak, užina, večera, bezalkoholna i alkoholna lokalna pića).

Način plaćanja: 50% avansa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

Website: www.oceaniaclub.gr

Gps: 40.244686, 23.268503

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!