Hanioti Grand Otel 4* – Hanioti


Hanioti Grand Otel 4* – Kasandra

Mesto i položaj: Hanioti Grand Otel 4* nalazi se na samoj plaži i udaljen je 150m od centra Haniotija.

Sadržaj hotela: hotelska zgrada ima dva krila u kojima su smeštene sobe. Recepcija, lift, besplatno korišćenje WI-FI na površini celog hotela, restoran, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima (korišćenje uključeno u cenu za goste koji koriste all inclusive uslugu, a uz doplatu za goste koji koriste HB uslugu), bar na bazenu i plaži, mogućnost iznajmljivanja opreme za vodene sportove, akva aerobik, stoni tenis, TV sala, diskoteka, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, masaža – uz doplatu, transfer hotelskim autobusom, organizovanje grčkih večeri, soba za odlaganje prtljaga, parking (uz doplatu 15 eur dnevno). Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen.

Sadržaj standardne 1/2 sobe: dva standardna ili jedan francuski krevet, sa mogućnošću dodavanja jednog pomoćnog kreveta ili dečijeg krevetića. Namenjena za smeštaj 2-4 osobe. TV, WI FI – korišćenje uključeno u cenu, telefon, sef, frižider, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralna klima, terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na more, bazen ili gradić.

Sadržaj 1/3 sobe: jedan francuski i jedan standardni krevet. U izuzetnim slučajevim postoji mogućnost dodavanja kreveta za smeštaj četvrte osobe. TV, WI FI – korišćenje uključeno u cenu, telefon, sef, frižider, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralna klima, terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na more, bazen ili gradić.

Sadržaj apartmana: Prostrani apartmani površine od oko 40m2. Sastoje se iz dve prostorije, sobe za spavanje i dnevnog boravka povezanih vratima. Dva kauča u dnevnom boravku mogu se koristiti kao ležajevi za spavanje, i u tom slučaju u aparmanu mogu biti smeštene četiri odrasle osobe. TV, WI FI – korišćenje uključeno u cenu, telefon, sef, frižider, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralna klima, terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na more, bazen ili gradić.

Usluga: polupansion ili all inclusive (švedski sto)

All inclusive usluga uključuje: doručak, ručak i večera, piće uz obroke u restoranu (bezalkoholna pića, filter kafa, čaj, pivo, ouzo, belo i crveno vino), sladoled, piće u baru na bazenu u periodu od 10:00 od 22:00 (frape kafa, filter kafa, čaj, bezalkoholna lokalna pića i sokovi, ouzo, grčko pivo, crveno i belo vino), kokteli svake večeri posle 20h, sladoled za decu do 12 godina u periodu od 16:00 do 18:00h.

Website: www.grandotel.gr

Gps: 40.002418, 23.573763

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!