Chrousso Village 4* – Paljuri


Hotel Chrousso Village 4* – Paljuri

Lokacija: hotel Chrousso Village 3* udaljen je od plaže oko 400m, a od Paljurija 1,7km.

Sadržaj hotela: recepcija,menjačnica, WI-FI, bar, restoran, parking, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke na bazenu, dečiji bazen, ležaljke I suncobrani na plaži, animacija za decu, igralište za decu i mini klub, teniski tereni, teren za odbojku na plaži, košarkaški teren, stoni tenis i pikado, aerobik i joga, sportovi na vodi, TV sala, večernja animacija, mini market.

Sadržaj soba: telefon, satelitska TV, WI-FI, sef (uz doplatu), klima, frižider, fen, terasa, mali kuhinjski prostor (bez pribora za kuvanje), krevetac (bez doplate, na zahtev).

Studio: sastoji se od prostorije u kojoj se nalazi dnevni boravak sa kuhinjskim blokom i sobom za spavanje. Dva standardna ležaja i sofa na razvlačenje.

Apartman: sastoji se od dve odvojene prostorije od kojih je jedna dnevni boravak sa kuhinjskim delom, dok je druga soba za spavanje. Dva standardna ležaja i sofa na razvlačenje.

Usluga: all-inclusive (švedski sto)

All inclusive usluga uključuje: doručak (07:00 – 10:00h), ručak (12:30 – 14:30h), večera (18:30 – 21:30h), sladoled u restoranu tokom ručka i večere, piće tokom obroka u restoranu (lokalno vino, pivo, bezalkoholna pića, sokovi, mineralna voda), piće u baru na bazenu u periodu od 10:00 do 23:00h (uzo, lokalni brendi, viski, vodka, rum, džin, pivo, kafa, čaj, sokovi), užina u baru na bazenu (10:30 – 18:30h), besplatno korišćenje terana za stoni tenis, odbojku i košarku, mini bus prevoz do obližnjih mesta (Hanioti, Pefkohori), večernja animacija (grčko veče itd).

Website: www.chrousso.gr

Gps: 39.952620, 23.673441

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!