Athos Palace 4* – Kalitea


Hotel Athos Palace 4* – Kalitea – Kasandra

Lokacija: hotel Athos Palace 4* se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju od koje je sam hotel udaljen 100m . Od Kalitee je udaljen oko 2km.

Sadržaj hotela: Recepcija, room-service, menjačnica, lift, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, kafić, taverna,  bioskop, mini market i prodavnice, suvenirnica, parking, servis za pranje veša, otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni za decu, privatna hotelska plaža sa barom na plaži, ležaljke i suncobrani na plaži i bazenima (korišćenje suncobrana i ležaljki oko bazena uključeno je u cenu, dok se korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži naplaćuje oko 7 eur dnevno), teretana, teniski tereni (šest terena, treninzi se mogu odvijati uz pomoć profesionalnog trenera, a oprema, loptice i reketi mogu se iznajmiti u hotelu), stoni tenis, odbojka na plaži, tereni za košarku, ronjenje, aerobik i joga, spa centar, sauna, masaža, animacija za decu, bilijar.

Sadržaj sobe: telefon, satelitska TV, WI-FI, DVD/CD player, sef (uz doplatu na licu mesta), frižider, fen, peškiri, krevetac (bez doplate, na zahtev).

Standardne sobe:  imaju pogled na more ili planinu, površine od 20-25m², namenjene su za smeštaj 2-4 osobe, dva standardna ležaja, ili francuski ležaj i sofa.

Junior Suite: 45m², u istoj prostoriji nalazi se dnevni boravak i spavaća soba sa dva standardna ležaja ili jednim francuskim ležajem i sofom.

Superior Suite: 60m², dva nivoa sa dnevnom sobom na donjem nivou i sofom i spavaćom sobom na spratu (dva standardna ležaja ili francuski ležaj), dva kupatila (jedno na donjem i jedno na gornjem spratu u kojem se nalazi i džakuzi), terasa sa pogledom na more.

Usluga: polupansion ili all-inclusive (švedski sto)

All inclusive usluga uključuje: doručak, ručak, večera – švedski sto, raznovrsna užina u periodu od 10:30 do 22:00h, sladoled u periodu od 10:30 od 22:00h, sokovi, pivo i alkoholna pića u periodu od 10:30 i 24:00h, crno i belo vino za vreme ručka i večere u glavnom restoranu. popodnevna kafa, čaj i biskviti (17:00 do 17:30h), dnevne aktivnosti i večernja zabava uz profesionalne animatore, korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži i bazenu, korišćenje terena za stoni tenis i odbojku na plaži.

Website: www.athospalace.com

Gps: 40.060684, 23.459866

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!