Kriopigi beach 4* – Kriopigi


Hotel Kriopigi beach 4* – Kriopigi – Kasandra 

Lokacija: Hotel Kriopigi beach 4* se nalazi u centru Kriopigija, na 800 m od plaže. Hotel obezbeđuje besplatan prevoz do plaže!

Sadržaj hotela: Recepcija, WI-FI (u lobiju i baru na bazenu bez doplate), vozić kojim se stiže do plaže, lekar, menjačnica, rent-a-car, kafeteria, restoran, animacija, bazen za odrasle, bar na bazenu, bazen za decu, teretana, eren za košarku, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, dečije igralište, frizer,  sauna, masaža, butik, mini market, parking, servis za pranje veša.

Sadržaj soba: telefon, satelitska TV, klima, frižider, fen.

Standardna soba: površine 18m², sa pogledom na grad, baštu ili more, namenjena za smeštaj najviše tri osobe, dve odrasle i jedno dete (francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj).

Superior soba: površine 25m², sa pogledom na grad, baštu ili more, namenjena za smeštaj najviše tri osobe, dve odrasle i jedno dete (francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj).

Family room: površine 25m², sa pogledom na grad, baštu ili more, namenjena za smeštaj 2-4 osobe, dvoje odraslih i dvoje dece (francuski ležaj i kreveti na sprat).

Junior Suit: kamin, prostrano kupatilo sa odvojenim tuš-masažerom (dva od osam Junior Suit-a imaju i džakuzije), opremljeni kuhinjski deo, TV, frižider i mini bar. Junior Suit sastoje se od dve odvojene prostorije, u jednoj od njih nalazi se kuhinjski deo sa dnevnim boravkom u koji si može smestiti dvoje dece, u drugoj se nalazi spavaća soba sa jednim francuskim ležajem.

Usluga: polupansion ili all-inclusive (švedski sto-samoposluživanje).

All inclusive usluga uključuje: doručak (7:30 – 10:00h), ručak (13:30 – 15:00h), večera (19:00 – 21:00h) sa naglaskom na mediteranskoj ishrani i tradicionalnim grčkim jelima sa velikim izborom salata, slatkiša i voća, kafa i kolači (16:00 – 17:00h), točeni sladoled tokom ručka i večere, dodatno pakovanje doručka za korisnike ekskurzija, lokalna bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h (kafa, čaj, točeni gazirani i negazirani sokovi, ledeni čaj), lokalna alkoholna pića od 10:00 do 23:00h (točeno pivo, točeno belo i crno vino, uzo, brendi, viski, tekila, džin, rum, vodka), korišćenje teretane, šah na otvorenom, stoni tenis, pikado, besplatan wi-fi u lobiju i oko bazena, zatvoreno i otvoreno igralište za decu, krevetac za bebe u sobi i stolica za bebe u restoranu, od sredine juna do sredine septembra mini klub za decu pod nadzorom animatora, besplatne ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, besplatan prevoz mini busom ili mini vozom od hotela do plaže i nazad.

Website: www.kriopigibeach.gr

Gps: 40.033579, 23.478051

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!