Village Mare 4* – Metamorfozi


Hotel Village Mare 4* – Metamorfozi – Sitonija

Lokacija: Hotel Village Mare udaljen je 75 m od plaže.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, restoran, wi-fi u zajedničkim prostorijama (besplatno), bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu),bar na bazenu, igralište za decu, igraonica, mini market, prodavnica suvenira, odbojka na plaži, stoni tenis, parking (besplatan). U hotelu je dozvoljen boravak kućnim ljubimcima.

Sadržaj standardne sobe: 21-23m2, francuski ležaj, sofa, TV, klima uređaj, telefon, frižider, kupatilo,, sef (uz doplatu -10€ nedeljno), krevetac za bebe – na zahtev, terasa. Sobe su sa pogledom na more ili baštu.

Sadržaj superior sobe: 25-27m2, francuski ležaj, dve sofe, TV, klima uređaj, telefon, frižider, kupatilo,, sef (uz doplatu -10€ nedeljno), krevetac za bebe – na zahtev, terasa. Sobe su sa pogledom na more ili baštu.

Sadržaj family sobe: 21-23m2, francuski ležaj, dva kreveta na sprat, TV, klima uređaj, telefon, frižider, kupatilo,, sef (uz doplatu -10€ nedeljno), krevetac za bebe – na zahtev, terasa. Sobe su sa pogledom na baštu.

Sadržaj mezonete: 36-40m2, na dva nivoa francuski ležaj na spratu, sofa i dva kreveta na sprat u prizemlju, TV, klima uređaj, telefon, frižider, kupatilo,, sef (uz doplatu -10€ nedeljno), krevetac za bebe – na zahtev, terasa. Sobe su sa pogledom na more ili baštu.

Sadržaj apartmana: 32-42m2 sa odvojenom spavaćom sobom, francuski ležaj, dve sofe, TV, klima uređaj, telefon, frižider, kupatilo,, sef (uz doplatu -10€ nedeljno), krevetac za bebe – na zahtev, terasa. Sobe su sa pogledom na baštu.

Usluga: all inclusive (švedski sto).

All inclusive usluga uključuje: doručak (07:30 – 10:00h), ručak (13:00 – 15:00h), večera (19:00 – 21:30h), razne vrste užina u periodu od 11:00h do 23:00h u kafeu i baru na bazenu, piće uz obroke u restoranu (razne vrste sokova, lokalno pivo, vino, brendi, uzo), piće u barovima (razne vrste sokova, čajevi, filter, nes, frape kafa, lokalna alkoholna pića, kokteli, dečiji kokteli itd).

Website: www.villagemare.gr

GPS: 40.228661, 23.582604

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!