Sonia village 4* – Gerakini


Hotel Sonia Village 4* – Gerakini – Sitonija

Lokacija: Hotel Sonia Village 3* se nalazi na samoj plaži, 500 m od centra.

Sadržaj hotela: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu 2 eur po satu), lobi, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela (uz doplatu), internet ugao (uz doplatu), prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, a la carte restoran, bar, tv sala, igraonica, dvorište, bazen, bazen za decu, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu 3 eur dnevno za set), igralište za decu, dečiji klub, mini disco za decu, tereni za odbojku košarku i stoni tenis – besplatno, bilijar (uz doplatu), aerobik i joga – besplatno, mini market, parking (besplatan).

Sadržaj 1/2 sobe sa terasom: klima, satelitska TV, telefon, besplatan internet, fen, frižider. Dva standardna ili jedan francuski ležaj. Predivan pogled na more.

Sadržaj 1/2 superior sobe: klima, satelitska TV, telefon, besplatan internet, fen, frižider. Površine 25m², može da primi 2-4 osobe, jedan francuski ležaj i sofa na razvlačenje (koja služi kao pomoćni ležaj u slučaju boravka tri ili četiri osobe u sobi ovog tipa).

Family room: imaju direktan izlaz na baštu iz apartmana, najpogodnije za smeštaj četvoročlanih porodica. Sve sobe ovog tipa opremljene su telefonom, WI-FI, satelitskom TV, klimom, frižiderom, fenom, jednim francuskim i dva standardna ležaja za spavanje.

Sadržaj studia: klima, satelitska TV, telefon, besplatan internet, fen, frižider, francuski ležaj, pogled na more.

Sadržaj apartmana: dve odvojene sobe za spavanje, od kojih se u jednoj nalazi francuski ležaj, dok se u drugoj prostoriji nalazi mali kuhinjski blok sa sofom na razvlačenje (koja služi kao pomoćni ležaj u slučaju boravka tri ili četiri osobe u sobi ovog tipa), klima, satelitska TV, telefon, besplatan internet, fen, frižider, terasa i predivan pogled na more.

Usluga: polupansion ili all inclusive (švedski sto)

All inclusive usluga uključuje: doručak (07:00 – 10:00h), ručak (13:30 – 14:30h), večera (18:30 – 21:00h), piće uz obroke u restoranu (voda, sokovi, mleko, čaj, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića), piće u kafeu Sonia u periodu od 11:00 – 22:30h (lokalna alkoholna i bezalkoholna pića), razne vrste sladoleda, keksića i kolača u kafe-piceriji Sonia u periodu od 15:00 – 17:00h, piće u baru na bazenu u periodu od 10:00 do 18:00h (kafa, čaj, lokalna bezalkoholna pića, lokalno pivo), večernja animacija, tematske večeri, ležaljke i suncobrani pored bazena (na plaži uz doplatu od 3 eur dnevno za set).

Website: www.hotel-sonia.gr

Gps: 40.263203, 23.461314

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!