Porfi beach 3* – Nikiti


Hotel Porfi Beach 3* – Nikiti – Sitonija

Lokacija: Hotel Porfi Beach 3* smešten je na Makria Lagada plaži, u blizini Nikitija.

Sadržaj hotela: Recepcija, WI-FI,  tri restorana (za doručak, večeru sa pogledom na hotelsku baštu i more, glavni restoran ,,Sitonija”), tradicionalna taverna ,,Atos” sa a la carte menijem, dva bara na plaži I na bazenu, otvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu, dečije igralište, teniski tereni, teren za odbojku, bilijar i stoni tenis, TV sala, organizovanje animacije (živa muzika i ples, karaoke), akva aerobik na plaži, suvenirnica, parking.

Sadržaj sobe: telefon, satelitska TV, klima, frižider, fen, krevetac (na upit).

1/2 soba: oko 30m² sa pogledom na baštu hotela, namenjene za smeštaj dve odrasle osobe i jedno dete. Dva standardna i jedan pomoćni ležaj.

Superior sobe: oko 24m², prostrane, udobne, u istoj prostoji smešten je dnevni boravak i soba za spavanje.  Namenjene za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete (francuski ležaj ili dva standardna i sofa).

Junior Suite: oko 40m², prostrane, udobne. Namenjene za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete.

Luxury Suite: oko 50m², prostrane, udobne, sa dva kupatila. Namenjene za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete.

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (švedski sto)

Website:www.porfi.gr

GPS: 40.227183, 23.632938

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!