Martha’s haus – 4* Gerakini


Hotel Martha’s Haus 4* – Gerakini – Sitonija

Lokacija: Hotel Martha’s haus se nalazi na samoj plaži, 500m od Gerakinija i u blizini luke iz koje isplovljavaju brodovi ka Atosu.

Sadržaj hotela: recepcija, WI-FI, bar, restoran, otvoren bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu (korišćenje uključeno u cenu), bar na bazenu, ležaljke i suncobrani na plaži (korišćenje uz doplatu), igralište za decu, teniski teren, tereni za odbojku i košarku (korišćenje bez doplate), sportovi na vodi, stoni tenis, bilijar (bez doplate), TV sala, prostorija za odlaganje prtljaga, parking.

Sadržaj soba: telefon, satelitska TV, WI-FI, klima, sef, frižider, mini bar, fen, terasa.

Standard studio: namenjen za smeštaj 2-4 osobe, dva standardna ležaja i pomoćni ležaj. Nisu renovirani i pogodni su za boravak porodica sa malom decom ili grupe prijatelja. Dnevni boravak i soba za spavanje nalaze se u jednoj prostoriji.

Superior studio: namenjen za smeštaj 2-4 osobe, dva standardna ležaja i pomoćni ležaj. Nisu renovirani i pogodni su za boravak porodica sa malom decom ili grupe prijatelja. Dve odvojene sobe od kojih je jedna soba za spavanje, a druga dnevni boravak u sklopu kojeg se nalazi i pomoćni ležaj za spavanje.

Family apartman: sastoji se od dve sobe, u jednoj sobi su dva ležaja i sofa, u drugoj sobi je bračni ležaj. Nalaze se u prizemlju i imaju pogled na baštu i idealne su za porodice.

Usluga: polupansion – švedski sto.

Website: www.marthashaus.info

GPS: 40.272740, 23.435242

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!