Elea village 3* – Akti Elias


Hotel Elea Village 3* – Akti Elias – Sitonija

Lokacija: Hotel Elea Village 3* nalazi se na samoj obali, na 100m od plaže, okružen zelenilom, na 9km od Nikitija i 11km od Neos Marmarasa.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, menjačnica, restoran, a la cart restoran, otvoreni bazen, bazen za decu, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani na bazenu (uz doplatu), prostorija za odlaganje prtljaga, sefovi na recepciji (uz doplatu), wi- fi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu), tereni za tenis, košarku i stoni tenis (korišćenje uz doplatu), transfer do obližnjih mesta (uz doplatu), organizovanje ekskurzija, perionica, rent a car, parking (besplatno), mini market i prodavnice u blizini hotela.

Sadržaj soba: tv sat, telefon, klima uređaj, frižider, kupatilo, balkon.

Sadržaj apartmana: odvojena soba za spavanje, tv sat, telefon, klima uređaj, frižider, kupatilo, balkon.

Usluga: polupansion ili all inclusive (švedski sto).

All inclusive usluga uključuje: doručak (07:30 – 10:30h), ručak (13:00 – 14:30h), večera (19:00 – 21:00h), piće u glavnom restoranu (voda, sokovi, čajevi, lokalno vino, pivo, ouzo, konjak, sladoled), piće u baru 10:00 -22:00h (čaj, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića), besplatno korišćenje kreveca za bebe, stolice za bebe u restoranu, wi-fi interneta.

Website: www.acrotel.gr

Gps: 40.149242, 23.731788

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!