Diaporos 3* – Vurvuru


 

Hotel Diaporos 3* – Vurvuru – Sitonija

Lokacija: Hotel Diaporos 3* udaljen je od plaže 70m.

Sadržaj hotela: Skromniji hotel, nudi dva tipa soba koje mogu da prime 2-5 osoba. Recepcija, WI-FI, bar, restoran, prostorija za odlaganje prtljaga, ležaljke i suncobrani na plaži, parking (besplatno).

Sadržaj soba: telefon, sef, klima, frižider, fen, krevetac, terasa.

Standardna soba: površine 22m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, dve standardna ležaja i francuski ležaj ili kreveti na sprat.

Delux soba: površine 30m², namenjena za smeštaj 2-4 osobe i sastoji se iz dve prostorije odvojene kliznim vratima. U jednoj se nalaze dva standardna ležaja i francuski ležaj, u drugoj kreveti na sprat.

Superior soba: površine 30-32m², namenjena za smeštaj 2-5 osoba i sastoji se iz dve sobe odvojene kliznim vratima, u jednoj sobi nalaze se dva standardna ležaja ili francuski ležaj, u drugoj sobi kreveti na sprat i jedan standardni ležaj.

Apartman: površine 50m², namenjen za smeštaj 4-6 osoba, i sastoji se iz dve spavaće sobe, u svakoj sobi nalaze se po dva standardna ležaja ili francuski krevet, i dnevnog boravka u kojem se nalaze dve sofe ili kreveti na sprat.

Usluga: polupansion (doručak švedski sto, večera meni)

Website: www.hotel-diaporos.com

GPS: 40.187984, 23.795712

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!