Despotiko Apartments and Suites 3* – Tristinika beach


 

Despotiko Apartments and Suites 3* – Tristinika beach – Sitonija

Lokacija: Despotiko Apartments and Suites 3* nalazi se na 100m od plaže Tristinika koja je duga oko 2km, na 1,5km od Toronija, i 17km od Neos Marmarasa.

Sadržaj hotela: recepcija, WI-FI (uz doplatu), bar, restoran, taverna, prostorija za odlaganje prtljaga, otvoreni bazen, bazen za decu, bar na bazenu i plaži sa ležaljkama i suncobranima, igralište za decu, odbojka na plaži, bilijar i stoni tenis, masaža, suvenirnica, bioskop na otvorenom, servis za pranje veša. Dozvoljen boravak malim kućnim ljubimcima.

Sadržaj soba: telefon, klima, sef, DVD/CD player, frižider, fen, krevetac (na upit, bez doplate).

Baby apartman: Nalazi se u prizemlji i ima direktan pristup bašti. Idealan je za porodice sa jednom bebom ili parove. Površine je 25m². Namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe i jednu bebu. Renovirani su 2011.godine i imaju mali kuhinjski deo.

Superior apartman: Nalazi se u prizemlju ili na prvom spratu. Idealan je za porodice sa jedim ili dva deteta. Površine je 30m² i ima čajnu kuhinju. Svi superior app imaju pogled na bazen ili baštu. Renovirani su 2011.godine.

Delux apartman: Nalaze se na prvom ili drugom spratu. Površine su 30m² u imaju dve odvojene sobe za spavanje fizički odvojene vratima. Renovirani su 2011.godine.

Loft Family Suites: Prostrani app na dva nivoa. Idalan za porodice sa dva ili tri deteta. Postoje dva tipa ovih app. Kada je reč o prvom tipu, na donjem spratu/nivou, nalazi se francuski ležaj, dok se na drugom spratu nalaze dva odovjena kreveta. Kada je reč o drugom tipu app, u gornjem delu/nivou app nalazi se francuski ležaj, dok se na donjem spratu/nivou nalaze dva odvojena kreveta. Drugi tip ovih apartmana preporučuje se porodicama sa manjom decom. Površine je 40m², i renoviran 2011.godine.

Usluga: polupansion (švedski sto).

Website: www.hoteldespotiko.gr

GPS: 39.997663, 23.879836

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!