Blue dolphin 4* – MetamorfoziHotel Blue Dolphin 4*  – Metamorfozi – Sitonija

Lokacija: Hotel Blue Dolphin je udaljen 100m od plaže.

Sadržaj hotela: recepcija, privatna hotelska plaža na kojoj se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke kao i peškiri za plažu, bazen za odrasle, bazen za decu, peškiri i suncobrani na bazenu (besplatno), bar na bazenu, bar na plaži, spa centar, bistro, taverna, animacija za decu i odrasle (akva aerobik, joga, igre za decu, u večernjim satima karaoke, skečevi, takmičenja…), zabavište za decu, igralište za decu, teniski teren, teren za košarku, odbojka na plaži, stoni tenis, mini golf, suvenirnica.

Sadržaj 1/2 standardne sobe: površine 20m², klima, frižider, satelitska TV, fen, sef, WI-FI, telefon, komarnik, terasa. Namenjena za smeštaj najviše tri osobe – dve odrasle osobe i jedno dete (francuski ležaj ili dva standardna kreveta + sofa).

Sadržaj 1/2 superior sobe: površine 28m², idealne za smeštaj porodica sa jednim detetom, klima, frižider, satelitska TV, fen, sef, WI-FI, telefon, komarnik, terasa sa pogledom na baštu. Namenjena za smeštaj najviše tri odrasle osobe.

Sadržaj family room-a: površine 30m², idealne za smeštaj porodica sa jednim ili dva deteta, klima, frižider, satelitska TV, fen, sef, WI-FI, telefon, komarnik, terasa sa pogledom na baštu. Smeštene su u prizemlju. Namenjena za smeštaj najviše četiri osobe.

Usluga: polupansion (švedski sto)

Website: www.bluedolphinhotel.eu

Gps: 40.227007, 23.583848

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!