Antigoni Beach 4* – Ormos Panagias


Hotel Antigoni Beach 4* – Ormos Panagias – Sitonija 

Lokacija: hotel Antigoni Beach se nalazi na samo 20m od peščane plaže Livrochio. Idealna pozicija za otkrivanje skrivenih plaža i pravljenje izleta do Atosa iz obližnje marine Ormos Panagias.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, prostorija za odlaganje prtljaga, wi-fi u zajedničkim prostorijama besplatno, restoran, a la cart restoran, bar, otvoreni bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatno, bar na bazenu, bar na plaži, ležaljke i suncobrani na plaži besplatno, dvorište, stoni tenis (korišćenje besplatno), časovi aerobika i joge (uz doplatu), salon lepote, masaža, parking (besplatno), mini market u blizini hotela,

Sadržaj delux soba: površine oko 25m2, francuski ležaj ili dva standardna ležaja, sat tv, klima uređaj, telefon, sef, mini bar, balkon, komarnik, kupatilo. Nalaze se u prizemlju ili na spratu sa pogledom na dvorište ili more. Predviđene su za smeštaj maksimalno 2 adl i 1 inf. Doplata za krevetac za bebu 3 eur dnevno (plaća se na recepciji).  

Sadržaj junior apartmana: površine od 32-35m2, francuski ležaj, sofa i jedan ili dva standardna ležaja, sat tv, klima uređaj, telefon, sef, mini bar, balkon, komarnik, kupatilo. Nalaze se u prizemlju sa pogledom na dvorište ili bazen. Predviđeni su za smeštaj maksimalno dvoje odraslih i dvoje dece, ili troje odraslih i jedno dete. Doplata za krevetac za bebu 3 eur dnevno (plaća se na recepciji).

Sadržaj deluxe apartmana: površine oko 50 m2, francuski ležaj u spavaćoj sobi, sofe u dnevnom boravku, sat tv, klima uređaj, telefon, sef, mini bar, set za kafu ili čaj, balkon, đakuzi na balkonu, komarnik, kupatilo (tuš sa hidromasažerima). Nalaze se na spratu sa pogledom more. Predviđeni su za smeštaj maksimalno dvoje odraslih i dvoje dece, ili troje odraslih i jedno dete. Doplata za krevetac za bebu 3 eur dnevno (plaća se na recepciji).

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera švedski sto)

Website: www.antigonibeach.gr

GPS:40.240079, 23.725334

Napomena: cena je izražena u eur po smeštajnoj jedinici, tj za određeni broj osoba i određeni broj dana. Popusti za rane rezervacije su već uračunati!