Novogodišnja putovanja


Novogodišnja putovanja 2019. 


Bravotours - Novogodišnja putovanja - Budva

BUDVA – DOČEK 2019. GODINE 

Termin:  – 3 noćenja

U podnožju planine Lovćen, pruža se Budvanska rivijera sa svojih 25 km dugačkih plaža, kao jedna od najposećenijih turističkih destinacija Crne Gore. Prva asocijacija na Budvu, svakako jeste dobar provod, po kome je Budva najpoznatija u letnjoj sezoni. Poseta Budvi u vreme novogodišnjih praznika može biti prava poslastica, zahvaljujući  sjajnom muzičkom programu I gostima  koji će se potruditi da Nova godina otpočne dobrom zabavom i još boljom muzikom. Budvani garantuju dobar provod, a mi vam savetujemo da ga ne propustite! Toplija, primorska mesta u zimsko vreme uvek su dobar izbor! Šetnja starom budvanskom citadelom, pogled na božanstveni tirkizni Jadran, šetnja jezgrom starog Kotora iz kojeg ćete moći da vidite jednu od najlepših panorama na svetu – usamljeno ostrvo Gospe od Škrpjela, I izlet do Dubrovnika – jednog od najslikovitijih gradova Mediterana… I godina Nova ne može da otpočne bolje!

Opširnije…


OHRID – DOČEK 2019. GODINE

Termin: – 3 noćenja

Ohrid, grad božanske svetlosti, smešten na hridi koja se uzdiže iznad Ohridskog jezera.Grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti.Predstavlja riznicu kulturnog i istorijskog bogatstva. Zbog jedinstvene arhitekture i neprevaziđene umetničke vrednosti na relativno maloj površini, Ohrid omogućava svakom da lakom šetnjom prođe kroz minule vekove.

Poslednjih nekoliko godina nametnuo se kao nezaobilazna destinacija za mlade. Ohridska čaršija je savršena za šoping. Kafići, restorani i klubovi pružaju fantastičan provod. Ovde ćete doživeti neverovatnu novogodišnju priču.

Opširnije… 


SOFIJA – DOČEK 2019. GODINE

Termin:  – 2 noćenja

Sofija, glavni grad Republike Bugarske okružen izuzetno lepim pastoralnim oblastima, nalazi se u podnožju planine popularne kod skijaša, Vitoše. Sofija, čija istorija obuhvata čitavih sedam milenijuma, bogata je ruševinama iz raznih perioda i jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Narodni istorijski muzej je jedan od najprostranijih u Istočnoj Evropi. Široki, kaldrmisani bulevari, elegantni butici i energični noćni život glavne su atrakcije ovog grada od 1,3 miliona stanovnika. Trolejbusi, tramvaji i autobusi kreću se kroz sve oblasti ovog dinamičnog grada.

Opširnije…

 


 

ATINA – DOČEK 2019. GODINE 

Termin:  – 3 noćenja

Prestonica evropske civilizacije, njen sam početak. Grad koji vas uvodi u svet antičke grčke starine, vraća u mitsko doba u kojem je priča jedina istina. Moćni grčki bogovi, heroji, slavna proročišta, pesnici i još slavniji filozofi stvorili su Staru Grčku čija priča nikada ne zasterava. Posetite Mikenu – Agamemnonov grad odakle se krenulo u pohod na Troju, teatar iz IV v.p.n.e. u Epidaurusu u kome su nastupali najveći svetski umetnici poput Marije Kalas i u kojem se i danas igraju starogrčke tragedije. Dočekajte prvi dan Nove 2018. godine na jednom od najomiljenijih i najlepših atinskih lokaliteta – Sunionu uz očaravajući zalazak sunca i otkrijte predivni hram boga Posejdona.

 

Opširnije…